Monday , October 26 2020

Sa bukur; Ky këngëtar sjell ripërpunimin e këngës së vjetër qytetare “Elbasan i bukur”

Këngëtari nga Prizreni, Egzon Pireci, ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor. Këtë radhë ai ka sjell një ripërpunim ndryshe të këngës së famshme “Elbasan i bukur”. Kënga është ri-orkestruar nga Damir Basha, shoqëruar nën tingujt e klarinetës të Sinan Kajtazit. Pireci e ka vizualizuar këtë këngë edhe me klip, xhirimet e të cilit janë kryer në Elbasan, dhe promovojnë bukuritë e këtij qyteti.