Wednesday , June 23 2021

Nuk ka më 14 ditë karantinë, Europa sapo ka dryshuar rregullat e udhëtimit

Ky eshte nje lajm i mire per te gjithe ata qe udhetojne ne Europe, pasi nuk do te kete me karantine 14 ditore, por 10 ditore ne shtepi. Gjithashtu per te dale nga karantina Europa e ka hequr rregullin e dy testeve negative. Keshtu duek filluar nga dita e neserme do te mjaftoje rezultai i nje testi negativ per te dale nga karantina 10 itore. Ky lajm eshte konfimuar edhe nga gazetarja e RTV Ora në Itali, Alba Kepi.
Pak ditë më parë në një postim në rrjetet sociale, thuhet se “bazuar në të dhënat epidemiologjike, masat kufizuese tashmë në fuqi për personat që hyjnë nga Shqipëria në Greqi, zgjaten siç janë deri më 25 tetor”. Kështu, sipas njoftimeve të mëparshme, do vijojnë të kenë mundësi të kalojnë kufirin për në Greqi, përmes dy pikave kufitare, shtetasit që kanë leje qëndrimi në Greqi, shtetasit grekë dhe punonjësit sezonalë, e ndalohet të udhëtojnë personat për qëllime turistike.