Thursday , August 5 2021

29-vjeçari ngre dorë ndaj bluzave të bardha në Elbasan, kapet nga policia

Një 29-vjeçar ka përfunduar në prαngat e Policisë së Elbasanit pasi ka gÓditur një mjek që ishte në krye të detyrës në spitalin e qytetit. Ngjarja ka ndodhur në Urgjencën e Elbasanit, dhe mjeku i gÓditur është shtetasi Sherif Kullolli 55 vjeç. Mësohet se i riu ka pasur të atin në Urgjencë, në gjendje të rëndë, dhe i ka kërkuar mjekut ta observojë më shpejt.

Mes tyre ka nisur një debat që ka degjeneruar në dhµnë, ku i riu ka goditur mjekun.