Monday , April 19 2021

Ndërron jetë nga Covidi ish-kreu i Këshillit të Qarkut Elbasan. Emri

Ndërron jetë nga Covid-19 ish-kreu i Këshillit të Qarkut Elbasan, Kozma Hakani 73 vjeç. Hakani kishte 14 ditë i shtruar në spitalin Covid 2, transmeton Abc News. Kozma Hakani ka qenë dhe drejtor i Arsimit në qarkun e Elbasanit,dhe për 40 vite punoi në sistemin e arsimit në shkolla të ndryshe të qytetit të Elbasanit.-abcnews