Sunday , April 18 2021

Çfarë ndodhi? Breshëri aµtomαtiku në Elbasan

Të shtëna me aṙmë zjaṙri raportohet se janë regjistruar mesditen esotme në Labinot të Elbasanit. Burime ne vendngjarje bëjnë me dije se kanë qenë vet banorët e zonës ata që kanë raportuar për të shtëna dhe menjëherë pas marrjes së njoftimit, Policia është nisur drejt vendit të ngjarjes. Pritet njoftimi i policies./sot.al

Vijon…