Sunday , April 18 2021

Llatja jep lajmin e mire: Bashkia Elbasan u vlerësua me Çmimin e Parë për…

Bashkia Elbasan u vlerësua me Çmimin e Parë për Sektorin Publik dhe Qeverisjen Lokale nga ICC, Bashkimi Evropian , Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e Hollandës në Shqipëri. Lajmin e ka bërë të ditur kyebashkiaku Llatja me anë të një postimi në rrjetin social facebook.

Postimi I plotë:

“Shumë i lumtur që #BashkiaElbasan u vlerësua me Çmimin e Parë për Sektorin Publik dhe Qeverisjen Lokale nga ICC, Bashkimi Evropian 🇪🇺, Ministria e Drejtësisë dhe Ambasada e Hollandës në Shqipëri. 👍

Një vlerësim ky i punës sonë të përditshme në fushën e integritetit, promovimin e transparencës, llogaridhënies, forcimin e përgjegjësisë sociale, etikës dhe mirëqeverisjes lokale. 🙌

#weekintegrityAL 🇦🇱”-shkruan Llatja.