Monday , April 19 2021

Tashmë ka filluar dhe do të zgjasë deri nesër: Zonat që duhet të bëjnë kujdes këto orë

Ndërkohë, që në zonat malore të rajonit jug-lindor ka prezencë të reshjeve të dëborës të cila kanë rënë gjatë natës dhe paradites së sotme. Moti pritet të përmirësohet duke filluar nga ora 12 e drekës së ditës së nesërme, por temperaturat do të vijojnë të jenë të ftohta, sidomos në mëngjes dhe mbrëmje.