Thursday , May 13 2021

A do të rikthehen studentët në auditorë për provimet? Vjen lëvizja e papritur, ja ç’do ndodhë sot në orën 14:00

Kur do të rikthehen studentët në auditorë? Ende nuk dihet, por ministrja e Arsimit, Evis Kushi do të zhvillojë një takim sot me rektorët e universiteteve. Raportohet se takimi mes palëve do të nisë në orën 14:00. Sipas informacioneve për mediat, tema e diskutimit do të jetë nëse duhet të rikthehen studentët në auditore për sezonin e provimeve.

Rektorët do t’i prezantojnë disa skenarë ministres dhe një prej tyre është edhe rikthimi në auditore./realnews