Thursday , May 13 2021

‘Thikë pas shpine’, ç’bëri Ledjana dhe Mevlani pas kamerave? Bora Zemani: Çohu nga karrigia…

Takimi i Ledianës dhe Mevlanit pati episode interesante dhe në prapaskenë. Në një moment kur Lediana kujtoi se kamerat ishin fikur po qëndronte e përqafuar me Mevlanin. Kur e kuptoi ajo u acarua duke akuzuar produksionin. Lediana: Unë s’dua të dal përqafimi im në kamera. Juve thoni që u mbyll, thikë pas shpine.

Por kjo bëri që Bora ta pyeste se nëse ajo vërtetë e mendon këtë më mirë të çohet dhe të ikë.

Debati:

Lediana: Ishte pabesi, sepse më thanë që ishte mbyllur takimi

Bora Zemani: Lediana për çfarë ke ardhur këtu?

Lediana: Atje mu duk si futje pas shpine, ishte gabimi im i parë

Bora Zemani: Ti mendon se produksioni po ta fut pas shpine dhe vijon e rri?

Lediana: Ishte gabimi im i parë

Bora Zemani: Ti ulesh në këtë karrige dhe do të dish kur janë kamerat fikur e kur ndezur

Lediana: I kërkoj falje produksionit dhe Mevlanit.