Wednesday , June 23 2021

“Erdhën 70 nga ata te Partizanit”. Flet me lot në sy pronari: S’e kuptoj, s’jemi as…

Inc¡dente të shumtë kanë ndodhur dje në Elbasan, pas ndeshjes mes Tiranës dhe Partizanit. Raportohet se shumë biznese janë sµlmuar dhe janë shkαtërruar shumë makina. Një trajner futbolli njëkohësisht dhe pronar i një lokali në Elbasan, ka treguar se biznesi i tij është sµlmuar.

Pronari shprehet i prekur se rreth 70 persona sµlmuan biznesin e tij duke shkaktuar dëme të mëdha materiale.

“Pesë çuna ose 7 çuna të vegjël po shikonin sportin dhe s’bënë asgjë. Pastaj erdhën 50 veta, 70 veta trimat e Partizanit. Unë se kuptoj o vlla jemi shqiptarë s’jemi as serbë. Ishim ulur po shihnim sportin këtu kur vijnë gαngsterat e Partizanit dhe shikoni çfarë bënë”-tha ai.