Saturday , May 8 2021

Lëkundje toke/ Tërmet në Elbasan dhe Korçë. Ja sa ishte magnituta

Lëkundje toke janë regjistruar më herët në vendin tonë. Magnituda e tërmetit ka qenë 3.1 me thellësi 14 km. Tërmeti është ndjerë në Elbasan dhe Korçë. Nuk janë konfirmuar dëme materiale.