Wednesday , October 20 2021

Saimiri paska 6 vite që kërkon nuse në television. Shikoni ku ka qenë përpara “Love Story”

Publiku shqiptar e ka parë për herë të parë Saimirin në “Love Story”, por për publikun gjerman ai është tashmë i njohur. 33-vjeçari ka marre pjesë në formatin gjerman “Next Please” në televizionin Gjerman RTL II. Pra siç janë sot vajzat në garë për të. Saimiri nuk arriti ta fitonte zemrën e vajzës protagoniste dhe pas 6 vitesh po kërkon nusen ideale në Shqipëri. Në puntatën e parafundit, Saimiri zgjodhi të dërgonte në finale Merin dhe Generdën. Burimi: Kryefjala