Tuesday , April 20 2021

Do mbyllemi para orës 20:00? Eksperti rrëfen se ç’do ndodhë sot: Vendimi është marrë

Situata pandemike në vendin tonë vijon të jetë shqetësuese, pasi vihet re një rritje të të infektuarve tek grupmoshat reja. Anëtari i Komitetit Teknik të Ekspertëve, Andi Koraqi tregon se cilat janë masat që mund të ashpërsohen, nëse rritet numri i të infektuarve dhe atyre që kërkojnë shërbim spitalor për t’u trajtuar.

“Do të ulet ora e kufizimit të lëvizjes dhe do të kalojmë të gjitha shkollat online. Në asnjë rast nuk do të vendoset për k arantinë sepse edhe vendet që kanë kaluar në k arantinë nuk kanë dhënë rezultate”, shprehet për Klan News Koraqi.