Tuesday , May 11 2021

Ish e fejuara e Rinianit në Përputhen ndërhyn Live në emission dhe tregon si qëndron e vërteta mes tyre

Një deklaratë në Instagram ka rikthyer në qendër të debateve ish të fejuarën e Rinianit. Zërave se ata mund të jenë akoma bashkë, apo se çfarë raporti ruajën aktualisht, ajo i zbuloi në një lidhje direkte në emision.

Marsela: historia jonë ka zgjatur për 8 vjet plot me lumturi dhe pasion, kemi punuar se bashku, dhe kur e sjell punën në shtëpi mund të nisin prob;eme por mudn të them që kam qen shumë e lumutr në 8 vjet. Riniani është person direkt,

Arjani: më duket se je pak e dashuruar?

Marsela: e dashuruar është fjalë e madhe, se ndryshe do ishim bashkë, thjesht ka mbetur respekti.Pasi ndahen rrugët secili e di vetë se çbën.

Arjani: po deklarata në Instagram

Marsela :deklarat që kam bërë , është se them se ai ka nevojë për një grua të fortë që është e denjë për të. se sot është e vështirë të gjesh perosnin e dhur

Arjani: po pse msg publik dhe jo privat

Marsela: unë nuk vuaj nga protagonizmi, e bëra në Instagram sepse janë 8 vjet dhe ai do të thotë shumë për mua.

Arjani: si është raporti juaj tani

Marsela: familja e tij është dhe imja. më ka dhënë gjithë dashurinë që më ka munguar, dhe pse jemi ndarë kam shumë dashuri për ta.

Arjani: mos është rasti juaj si alice taylor të martoshesh sërish

Marsela: jo , se ndryshe s’do ta kisha lënë të lirë.

Riniani: duke qenë se jemi në publik, të falenderoj shumë, dhe më duket dhe e cuditshme , je person shumë i bukur.

Marsela Unë shoh Rinian që unë e njoh dhe kjo të ndëron, më pëlqen shumë të shoh siç je në të vërtetë. Siç kemi qenë në 8 vjet.