Tuesday , April 20 2021

“Ajo ndau Jonidën me Romeon”. Këngëtarja i kthehet modeles pas deklaratës së papritur: Shif burrën tënd më mirë

E ftuar në #EXPULS nga Ronaldo Sharka, e pyetur nga ky i fundit lidhur me personazhin e njohur më zh gë njyes, ajo tha emrin e këngëtares Xheisara: “Nuk më pëlqen qe bëhet sh kak për nd arje çiftesh”, referuar lajmeve të qarkulluara 1 vit më parë, sikur Xheisara kishtë nga cmuar Romeo Veshajn, kohën qe ky i fundit ishte i li dhur me Jonida Maliqin.

Nuk kaluan shumë orë nga transmetimi emisionit dhe erdhi ku ndërpërgjigjia e Xheisarës: “E di që të gjithë jeni të ha bitur më përgjigjen e Xhensilës tek #EXPULS. Askush, nisur dhe nga unë, nuk e priste që mikja imë prej shumë vitesh të tregohej kaq e sinqertë në atë lloj forme.

E dashur Xhensila! Bën mirë të h eqësh dorë nga të qenurit Nënë Tereza dhe me rakosu për burrin tënd dhe lej burrat e botës se e gjejnë direkt ngu shëllimin!”– shkruan ajo.