Tuesday , April 20 2021

Për Bardhyl Narazanin, profesorin elbasanas që sot u përcoll sot për në banesën e fundit!

Është ndarë nga jeta Bardhyl Narazani. Bardhyl Narazani ishte një emër i njohur për qytetarët e Elbasanit. Një ndër specialistët më të zotë në fushën e blektorisë, jo vetëm në këtë qytet, por në mbarë Shqipërinë. Autor i disa librave dhe studimeve shkencore. Por mbi të gjitha ai ka spikatur për idetë dhe mendimet e tij si një intelektual i Elbasanit. Nuk ka hezituar asnjëherë të jetë kritik për çështje që binin në kundërshtim me interesat e komunitetit.

Ka marrë vlerësime të ndryshme në rang kombëtar e ndërkombëtar.

Bardhyl Narazani u përcoll sot për në banesën e fundit.

Ngushellime familjes!