Thursday , April 22 2021

Mblidhet Komiteti Teknik i Ekspertëve, merret vendimi për vaksinimin me Astrazeneca-n në Shqipëri

Shefja e Komitetit teknik të Ekspertëve Mira Rakacolli tha në Open se në vendin tonë do të vazhdohet procesi i vaksinimit me dozat e Astrazeneca në një kohë që OBSH dhe EMA nuk deklarojnë për të kundërtën.

Rakacoli: Ky është vendimi i ekspertëve për ata që merren me vaksinën, komiteti duke parë situatën , ka vendosur që të vazhdojë Se përderisa OBSH dhe EMA thonë se benefitet janë më të mëdha se rreziqet, është vendosur të vazhdohet vaksinimi me AstraZeneca.

Top Channel