Thursday , August 5 2021

Eri plas b0mbat për konkurrentet e Për’Puthen: Ana Kaurit nuk i hante fare, ishte e lidhur dhe kur vinte aty…

Ish-konkurrenti i “Për’Puthen”, Eri ashtu sikurse kishte paralajmëruar në Instagram, ka bërë disa deklarata të fortë në emisionin “Express Rozë”. Eri deklaroi se pothuajse të gjitha vajzat e “Përputhen” kanë lidhje jashtë programit te njohur. Ai përmendi Ana Kaurin, duke thënë se ajo ka qenë më e shtirura ndër të gjitha.

“Më fake ka qenë Ana2. Kuptohej që ishte e lidhur jashtë emisionit. Kur futej në studio, as nuk të fliste as nuk të pershëndeste. As nuk i hante fare, pastaj bënte si e mirë, qeshte”, tha ai.

Eri u shpreh se Ana është e lidhur që prej dy-tri vitesh me një djalë. “Këto vijnë në “Për’Puthen” veç për famë”, tha ish-konkurrenti.