Thursday , April 22 2021

Vjen lajmi i keq për të gjithë shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt Greqisë. Shtyhet afati i…

Një lajm i keq ka ardhur sot për të gjithë shqiptarët. Si pasojë e pandemisë dhe shifrave të larta të të infektuarve, qeveria greke ka marrë vendimin që të vijojë të mbajë të mbyllur Dogananën e Kapshticës deri më 6 prill. Kjo situatë vazhdon të jetë e njëjta që prej nëntorit të vitit 2020, ku nuk lejohet të kalojnë asnjë udhëtar drejt shtetit helen apo qoftë dhe mjetet e tjera.

Të vetmet hyrje, janë ata individë që mund të hyjnë nga shteti grek në Republikën e Shqipërisë vetëm me këmbë dhe mjetet e transportit të rëndë.

Pritet deklarata zyrtare nga Drejtoria vendore e kufirit në Korçë gjatë ditës së sotme.