Friday , July 23 2021

Më në fund ekspertët japin lajmin e mirë, ja kur do mundemi të udhëtojmë të lirë

Shumica e njerëzve nëpër botë udhëtojnë pothuajse çdo vit.Por në 2020-tën nuk mundën, dhe kjo ndodhi për shkak të pan’demise.Kishte dhe nga ata që kishin prenotuar udhëtimin e ëndrrave, por që situata nga vir-usi ua prishi dhe i ktheu në realitet. Por një lajm i mirë vjen së fundmi, në të cilin thuhet se këtë vit mund ti shijojmë pushimet verore dhe jashtë vendit.Ka mundësi që këtë verë të gjithë mund të fluturojmë atje ku duam.

Kështu thonë ekspertët e industrisë së udhëtimit, ndërsa vaksínat janë shpërndarë gjerësisht dhe rastet e vi-rusit me shumë gjasë tani do të bien. “Unë jam shumë i sigurt që në fillim të majit e tutje të gjithë do të jemi në një botë shumë më të mirë, tha Charles, këshilluese udhëtimi me qendër në Londër Vak’sinat dhe testimeet po ecin para ndaj shpresojme qe me mire do behet.