Tuesday , April 20 2021

Princ William klasifikohet si mashkulli më tërheqës për vetëm një tipar

Princi William është renditur si një nga djemtë më të kërkuar nga vajzat. Revista ‘The Sun’ ka bërë se fundmi një raport ku ka renditur meshkujt më tërheqës qeros. Ata kanë kërkuar në ‘google’ faqe website dhe blogje ku ishin më të klikuar djemtë më seksi, mes tyre dhe Princ William.

 Ai është klikuar rreth 17.6 milionë në tabloid.