Monday , April 19 2021

Platforma të posaçme, të moshuarit në radhë në Elbasan për të marrë vaksinën kundër COVID-19

Vaksinimi i të moshuarve mbi 70 vjeç vijon edhe në Elbasan. Në qendër të qytetit, pranë kalasë janë vendosur tenda dhe platforma të posaçme për shpërndarjen e vaksinës kineze Coronavac tek të moshuarit që janë vendosur në rreshta dhe presin për t’u vaksinuar.

Një proces i ngjashëm me atë që po vijon në kryeqytet prej së dielës si pjesë e fushatës “Shqipëria buzëqesh”.