Thursday , August 5 2021

Na nderoi sërish/ Peshëngritësi nga Cërriku renditet i treti në kampionatin europian. Fiton edhe…

Peshëngritësi, Briken Cala mori dy medalje bronxi dhe një argjendi në kampionatin europian të peshëngritjes. Ai u rendit i treti në këtë kampionat duke ngritur 336 kilogramë. Në shtytje, Calja dështoi në provën e parë me 183 kg ndërsa në provën e dyrë arriti të mbajë lart 184 kg, me të cilën mori dhe medaljen e argjendit.

Ndërsa në stilin e shkëputjes Calja ngriti 152 kg dhe u rendit në vendin e katërt.