Tuesday , May 11 2021

Ende pa u transmetuar në ekran, publikohet skenari i takimit Antonela-Atdhe (FOTO)

Jo rrallëherë në rrjet kanë qarkulluar akuza se emisioni i dashurisë “Për’puthen” nuk është real dhe se konkurrentët të cilën dalin në takime apo zhvillojnë debate, me qëllim gjetjen e një partneri/e  udhëzohen nga një skenar. Aludimet janë hedhur poshtë shumë herë nga produksioni, konkurrentë apo ish konkurrentë, ndërsa në një fotografi të dërguar në redaksinë e Descript.al shihet se takimi mes Atdheut dhe Antonelës është bërë ‘publik’ pa u transmetuar në ekran dhe fjalët e tyre madje janë të shkruara në një fletë.