Wednesday , May 12 2021

Armina Mevlani sqaron një herë e përgjithmonë marrëdhënien e dashurisë me Shkëlzen Berishën

Armina Mevlani është gjithnjë në qendër të vëmendjes sa i takon jetës së saj personale por edhe profesionale. Një ndjekëse e ka pyetur atë se si është marrëdhënia që ka me partnerin Shkëlzen Berisha, pasi sipas komentueses ky çift është distancuar pak.

“Sa kohë kalon me Shkëlzenin se duket që jeni të distancuar diçka? “.

Përgjigja e Arminës nuk ka munguar dhe ajo ka treguar se si qëndron e vërteta.