Thursday , May 13 2021

Voton Taulant Balla, shoqërohet nga djali i vogël. Cfarë ndodhi me të shoqen?

Numri dy i PS Tauant Balla ka votuar, ndërsa shoqërohej nga djali i tij i vogël. Ndërkohë edhe bashkëshortja e tij Iris Piemezi ka votuar, por pasi kuptoi se kishte ngatërruar qendrën e votimit.

Ishte sistemi elektronik ai që dha alarmin se nuk ishte votuese e qendrës së votimit 2705, dhe zbriti tek 2704 aty ku votoi edhe Taulant Balla.