Thursday , August 5 2021

“Do hidhem”! Qytetari hipën në majë të rrapit në Elbasan, momenti kur…

Mbrëmjen e sotme një person ka hipur në rrapin e larte që ndodhet në qendër të Elbasanit duke kárcënuar se do të hidhej, ndërsa qytetarët lajmëruan policinë dhe zjarrfikësen, e cila erdhi me shpejtësi duke e zbritur ate nga lartesia.

Ende nuk dihen arsyet e qytetarit që e coi ate ne këtë veprim ekstrem, ndërsa policia e ka shoqëruar.