Saturday , May 8 2021

Rudina Hajdari pëson zhgënjimin e madhe në Elbasan, merr rezultatin që nuk e kishte menduar (LISTA)

Kandidatja për deputete e Nismës Thurje, Rudina Hajdari ka marrë një rezultat zhgënjyes në qarkun e Elbasanit. Hajdari mbante numrin 1 në listën e “Thurjes” për Elbasanin dhe ishte emri më i njohur mes kandidatëve, por kjo nuk e ka ndihmuar që të marrë më shumë vota preferenciale, të paktën deri më tani kur janë numëruar pak më shumë se gjysma e kutive.