Thursday , May 13 2021

Pandemia ka pushtuar botën por Skënder Brataj e nis ditën duke na dhënë lajmin e shumëpritur

Mesa duket situata po shkon drejt përmirësimit në vend nga pandemia. Skënder Brataj, gjatë një interviste televizive në ABCNeës ka dhënë një lajm mjaft të mirë.  Ai ka thënë pranvera e 2022 mund të jetë fundi i kësaj pandemie.

“Mendoj që vera do të jetë e qetë për arsye të treguesve që kemi. Ne patëm një lockdoën të menjëhershëm në mars, ndërsa në qershor në mendoj që virusi ishte i dobët dhe ka infektuar shumë njerëz që e kanë kaluar shumë lehtë. Po ashtu unë mendoj që Shqipëria dhe shqiptarët mund të kenë kaluar Sars-Cov-1. Nuk mund të flasim saktësisht, por gjithashtu mendoj që kjo verë do të jetë e qetë, do të kemi një dimër bashkëjetues me virusin, dhe besoj që pranvera e vitit tjetër mund të sjellë fundin e saj. Siç e shohim të paktën 400, 000 mijë qytetarë janë vaksinuar dhe mund të themi që jemi në një situatë të mirë të imunizimit”- është shprehur Brataj.