Sunday , June 13 2021

Zbulohet arsyeja e veçantë pse Arbana dhe Eduarti e quajtën djalin e tyre Diell (FOTO)

Arbana dhe Eduarti kanë zbuluar sot pse i kanë vendosur emrin Diell djalit të tyre. Çifti janë frymëzuar nga nëna e Eduartit, e cila e ka pasur emrin Diella. Eduarti ka publikuar disa foto të nënës së tij dhe ka shkruar: “Meqë qenka dita e nënës sot. Kjo është Diella, nëna ime kur ka qenë bloggere Instagrami në 1975”

“Imazhi i ‘Karamela Zana’, ‘Bukës së misrit’, ‘i ranxhatës’, ‘i sapunit 5 leksh’ si dhe shumë markave të rrobave në vend”.

Kujtojmë se në 7 maj Eduarti dhe Arbana festuan ditëlindjen e tyre në Milano.