Friday , June 18 2021

Sindi Loci largohet përfundimisht nga Përputhen! Cfarë ndodhi?

Sindi ka qenë një nga konkurrentet që ka shkaktuar shumë trazira, ndonjëherë edhe debate të kota. Ajo herë pas here ka dalë nga studio pas revoltimeve por këtë herë ka ikur përfundimisht. Nëpërmjet një postimi në Instagram, Sindi ka treguar se ka ikur nga emisioni.

“Mendoj se e meritoni nje shpjegim per mungesen time në studio por është e vërtetë unë jam larguar nga emisioni dhe do ua shpjegoj të gjitha arsyet në një video.”- ka thënë ajo.