Friday , June 18 2021

Sa bukur duket/ Duket si 20 një vjeçare, por ja sa vjeç është në të vërtetë Eli Fara

Këngëtarja Eli Fara, me zërin e saj mahnitës e pamjen mbresëlënëse ka arritur që të jetë shumë e dashur për publikun e gjerë. Përveç pozitivitetit që ka si person, me çka edhe e karakterizojnë miqtë e saj, për Elin shpesh flitet edhe për diçka tjetër se ajo eshte nje njeri shume i mire. Kohëve të fundit madje po diskutohet edhe për vajzën e saj Marina Farën e cila si duket po shkon hapave të nënës për nga bukuria.

Por, ndonëse vetë këngëtarja duket si 20-vjeçe, a e dini sa është ajo në të vërtetë? Eli ka lindur më 21 maj të vitit 1967 në Korçë dhe është plot 54 vjece.

Epo duket se mosha për Elin mbetet thjesht një numër.Po ju si mendoni?