Friday , June 18 2021

Shqiptari në Gjermani fiton Mercedesin e ri, vetëm me nje gotë ujë

Gjermani është bërë ëndërr për të gjithë shqiptarët. Dhe të gjithë duan të ikin atje. Por një djalë nga Shqipëria i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje. Djali eshte cuar dhe i ka dhene gruas gjermane nje gote me uje.

Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.

Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.

E mira do te kthehet me te mire dhe kjo eshte dicka madheshtore.