Friday , June 18 2021

Përputhen/ Kush janë 3 vajzat më të pëlqyera nga publiku?

Duam aspo s’duam, Përputhen u kthye padiskutim në emisionin më të ndjekur si në TV ashtu edhe në rrjetet sociale. Ky program ka fituar shumë fansa të cilët duan të dinë rreth aktivitetit të përditshëm dhe atij televiziv të protagonistëve kryesorë. Sigurisht që një emision i tillë nuk mund të kalojë pa deklarata të bujshme e shumë të komentuara dhe kjo ndoshta është një ndër arsyet se pse konkurrentët e tij përfliten shumë.

Që nga fillimi deri kur përfundoi, shumë konkurrentë janë larguar e erdhën të rinj, por kush janë vajzat më të pëlqyera nga publiku? Disa prej tyre u bënë këngëtare, të tjera hapën dyqane, palestra e aktivitete nga më të ndryshmet, ndërsa ne të inlife.al bëmë një kërkim të thjeshtë në Instagram dhe vumë re se kush prej tyre janë më të ndjekurat.

Siç mund ta shihni, 3 vajzat më të ndjekura janë:

1-TEA me 489k followers

 2- MELISA me 485k followers

3-LEDJANA me 425k followers