Friday , June 18 2021

Kishte mbushur një cantë me euro, shqiptarin e gjen belaja në Rinas

Të transferosh shuma të mëdha parash ndërmjetë shteteve të ndryshme duhet ti kesh të deklaruara. Se përndryshe e pëson. Një 27 vjecar ishte duke udhëtuar drejt Shqipërisë dhe kishte 20 mijë euro të futura në cantën pas shpine. Pas kontrollit të ushtruar shtetasi F.K. nga Durrësi i është konfiskuar pasuria dhe tani cdo gjë i shkon prokurorisë.

Ndaj herën tjetër mos i kaloni paratë me canta por gjeni rrugë të rregullta për ti kaluar.