Sunday , June 13 2021

Surprizon avokat Ngjela, lë mënjanë politikën dhe i bën komentin epik Bora Zemanit

Avokati i njohur Spartak Ngjela spikat për komentet e tij rreth aktualitetit politik në vend, ku shpeshherë bën deklarata të forta që godasin. Mirëpo si gjithnjë avokati na surprizon me shënimet e tij. Kësaj here ka zgjedhur t’i bëjë një koment epik moderatores së njohur Bora Zemanit, në një faqe në rrjete sociale që ka shumë mundësi të mos jetë faqja që posedon vetë moderatorja, por një “funfpage”.

“Bora, me lejoni t’ju komplimentoj për performancën tuaj me klas artistik… që është një harmoni e plotë midis intelektit të lartë, elokuencës së zgjedhur dhe bukurisë fizike. Sukses të përsëritur të kesh gjithmonë…”, i shkruan Ngjela në koment.