Friday , June 18 2021

Foto të rralla/ Populli i Elbasanit pret Viktor Emanuelin III

Viktor Emanueli III, mbreti i Italisë dhe Shqipërisë, mban fjalim në ballkonin e bashkisë, sot prefektura. Gardistë, qytetarë dhe fëmijë me kostume tradicionale shqiptare, duke pritur mbretin…

*Fotografitë i sjell Fisnik Jashari