Thursday , August 5 2021

RENEA aksione të befasishme në Elbasan. Dhjetëra të shoqëruar

Efektivët e RENEA-s kanë nisur pasditen e së hënës aksione në disa qytete të vendit, si në Elbasan, Lushnjë, Fier, Vlorë dhe Durrës. Aksioni ka pasur si qëllim kapjen e personave në kërkim si dhe aṙestimin e disa personave që janë të dyshuar si autor të disa ngjarjeve kṙim1nale të ndodhura në vend.

Mësohet se janë shoqëruar me dhjetëra persona.