Saturday , November 27 2021

Aktori i humorit rrëfehet për herë të parë: Dikur punoja kopshtar te vila e Sandër Frangajt ndërsa sot…

Marius Dervishi apo i njohur me nofkën Zebervoki është një nga djemtë më të talentuar shqiptarë në fushën e kinematografisë. Ai e ka nisur fillimisht karrierën si aktor humori derisa realizoi filmin e tij të parë si regjisor me titullin “Sedër”. Pas suksesit të madh të tij, Mariusi ka përfunduar xhirimet për filmin e dytë. I ftuar në “ABC e Mëngjesit”, ai ka treguar shumë të pathëna për publikun si për shembull filmi ka kushtuar diku te 40 mijë Euro.

“Me thënë të drejtën ishte hapi i vështirë për tu marr dhe vendosa të bëja filmin. Ka shkuar te plus/minus 40 mijë euro”.-tha ai.

Më tej, ai ka zbuluar për herë të parë se jashtë aktrimit ka bërë punë të ndryshme si për shembull ka qenë kopshtar edhe te vila e Aleksandër Frangajt. “Kur po ndërtohej vila e Aleksandër Frangaj punoja kopshtar atje, pastaj kam punuar security, kam kaluar shumë punë të ndryshme. Profesioni është njëkohësisht dhe pasion dhe mua më pëlqen t’i gërshetoj tani”, tha Mariusi.