Saturday , November 27 2021

Nuk janë “Peaky Blinders” por… maturantët kuksianë! Të rinjtë shfaqen në mbrëmje si personazhet e grupit mαfioz (FOTO)

Matura mbetet një nga kujtimet më të bukura për këdo. Pas përfundimit të shkollës, radhën e ka festa. Çdo klasë e ka kthyer në traditë festën. Ajo çka ka rënë në sy kanë qenë padyshim veshjet e shtrenjta dhe makinat luksoze që janë përdorur nga maturantët.

Këtë vit vëmendjen më të madhe e kanë marrë maturantët e Kukësit, të cilët zgjodhën të visheshin si grupi i famshëm mafioz i fillim shekullit të XX, të njohur si “Peaky Blinders”, i njëjti grup nga i cili është bërë edhe seriali i famshëm që shoqëroi shqiptarët në kohën e karantinës. Ja shihni fotot: