Saturday , November 27 2021

Do ndodhë në datë 15 korrik! TIA jep njoftimin e rëndësishëm

Kompania ajrore kombëtare, “Air Albania” ka njoftuar se në datë 15 korrik nis fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kukësit “Zayed Flatrat e Veriut”. Sipas njoftimit, destinacionet e para që do të nisin udhëtimet nga ky aeroport janë Zyrihu dhe Stambolli.