Thursday , August 5 2021

Másákër në vend! 4 të vrárë dhe 2 të plagosur. Çfarë ndodhi?

Një ngjarje e rendë ka ndodhur në plazhin e Velipojës. Katër persona kanë mbetur të vrárë dhe dy të tjerë janë plagosur. Ngjarja është shënuar pas mesnatës rreth orës 01:30 të 27 qershorit. Dyshohet se k0nflikti ka nisur për hapesirat publike në plazh.

Viĸtima e ngjarjes:

Kujtim Ferracaku

Xhovani Gocaj

Edmond Gocaj

MyZerim Zeneli

Te plagosurit

Hasan ferracaku

Elmilind Dyli