Wednesday , October 20 2021

Me patentë të pezulluar, kapet me 196 km/h në aksin Tiranë-Elbasan 29- vjeçari

Një 29-vjeçar është aŗestuar mbrëmjen e djeshme nga policia, i cili udhëtonte me shpejtësi mbi normat e lejuara në rrugën interurbane kryesore Tiranë-Elbasan. Sipas bluve, i riu përveç shpejtësisë tejnormave me të cilën po udhëtonte, rezultoi disa herë i ndëshĸuar për shpejtesi mbi normat e lejuara, drejtim mjeti nën efektin e alk00lit si dhe me Leje Drejtimi të hequr.

Postimi i zëdhënësit të Policisë së Shtetit

Në rrugën interurbane kryesore Tiranë-Elbasan, pranë Tegut, u konstatua nga radari i vendosur në mbikalimin Mjull Bathore, automjeti me targë AA 606 LU, me shpejtësi 196 km/h, drejtuesi i të cilit shtetasi me iniciale B. H, vjeç 29, rezultoi disa herë i ndëshĸuar për shpejtesi mbi normat e lejuara, drejtim mjeti nën efektin e alk00it si dhe me Leje Drejtimi të hequr, në keto kushte u bë aŗestimi i tij në flágráncë.