Thursday , August 5 2021

Menduam se do të rikthehej në ekran, por Ami na habiti në një tjetër fushë.

Amarda Toska ka shtuar një tjetër sipërmarrje të saj në listë. Pas suksesit ndër vite në fushën e organizimit të dasmave, moderatorja e dashur për publikun shqiptar ka prezantuar dje përmes një feste të veçantë e private linjën e saj të produkteve kozmetike “Ami’s Beauty”. Prezantuesja bukuroshe mblodhi miq e të afërm në një vilë të veçuar larg Tiranës për të festuar lançimin e biznesit të ri.

“Ndërkohë që e krijoja këtë vizion e sipërmarrje timen, doja që produktet të ishin absolutisht cilësore dhe ta meritonin mbiemrin Premium”, është shprehur Ami në fjalën e saj. Sigurisht në prezantim, ajo përmendi edhe Ermal Mamaqin si mbështetjen e saj më të madhe dhe familjen si përkrahësen më të fortë të çdo gjëje që bën në jetë.