Saturday , November 27 2021

Fitoi 55 milion dollarë në lotari, për 10 vite burri nuk i tregon familjes së tij

Lotaria është një nga ëndrrat më të mëdha të çdo personi, një mundësi për të bërë një jetë të re. Një opsion shumë i rrallë, por që disa arrijnë ta përjetojnë, edhe pse si gjithçka në jetë, disa e shfrytëzojnë atë më shumë dhe të tjerët më pak.

Duhet të shihni historinë e një burri nga Kalifornia që fitoi lotarinë 10 vjet më parë, një total prej 55 milion dollarësh. Sidoqoftë, burri vazhdoi me jetën e tij normale dhe pa shpenzuar paratë e tij të reja në mënyrë që familja e tij të mos e kuptonte çfarë kishte ndodhur, arsyeja?

Epo, siç tregon vetë protagonisti i tregimit Marketwatch, ai kishte frikë se motra e tij do ta detyronte atë të dhuronte gjysmën e parave në kishë. Tani, dhe pasi humbi kontaktin me motrën e tij, milioneri i ri ka siguruar se ai do të vazhdojë me një jetë normale, siç është mësuar tashmë.