Friday , July 23 2021

Ishte ndërtuar në trotuar, IKMT shemb “Kalin e Trojës” në Elbasan

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit (IKMT) këtë të mërkurë ka bërë me dije se ka shembur strukturën prej betoni në Elbasan që njihej si “Kali i Trojës”, qe ndodhej ne unazen jugore te qytetit.

Në një postim në rrjetin social “Facebook”, IKMT thotë se kjo ndërtesë ishte pa leje dhe pengonte lëvizjen e qytetarëve pasi ishte ndërtuar në trotuar.

Prej vitesh kjo ndërtesë ndodhet në Elbasan, por IKMT e ka rrafshuar.