Thursday , August 5 2021

Andi i ‘Përputhen’ fillon punë në televizion, komenti i Arjanit tërheq vëmendjen e të gjithëve (FOTO)

Pas përfundimit të “Përputhen”, Andi Artani është bërë pjesë e ekranit si prezantues. Ai moderon programin “Natë Vere” në T7 dhe i shoqëron shikuesit çdo ditë.Aftësitë e tij në prezantim kanë habitur opinionistin Arjan Konomi, i cili i ka thënë publikisht se nuk e kishte menduar që do të moderonte aq mirë.

“Nuk e kisha menduar aspak qe do moderoje aq mire dhe natyrshem ne nje program tv! Te lumte! Suksese per sezonin!”, i ka shkruar Konomi, ndërkohë që Andi ia ka kthyer “Faleminderit shumë! I çmoj jashtëzakonisht këto fjalë nga ti”.