Friday , July 23 2021

Shkon në market për të blerë sallatë jeshile, por shikoni se cfarë del nga qesja (Foto)

Një ngjarje ka ndodhur së fundmi një gruaje që ishte gati për të bërë drekën. Teksa ishte duke përgatitur sallatën, ajo ka parë një gjarpër brenda qeses së sallatës marule dhe eshte cuditur. Sallata ishte blerë nga djali i saj në një supermarket pranë lagjes, në një shtet të Australisë.

Gruaja e tmerruar njoftoi ekipin e Shpëtimit dhe Edukimit të Kafshëve.

Gjarpri i gjetur brenda qeses ishte ende gjallë dhe fotot u shpërndanë nga vetë gruaja në Facebook.

Ndaj gjera te tilla mund te ndodhin sot.

Burimi: DailyMail | Përktheu dhe Përshtati: JOQ ALBANIA