Tuesday , September 21 2021

Gazetarja e njohur e Top Channel mallkon Erion Veliajn, ja cfarë i ndodhi në mes të natës

Zhurmat e betoniereve janë kthyer në një shqetësim mes banorëve të Tiranës. Janë të shumta rastet kur në mes të zonave të banuara eskavatorët punojnë natë e ditë për ndërtimin e pallateve shumëkatëshe duke prishur qetësinë dhe provokuar nervat e banorëve.

Një prej tyre ka qënë dhe gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha që i është drejtuar drejtpërsëdrejti në një status në Facebook kryetarit të bashkisë Erjon Veliaj.

Statusi I Plotë: Kishin Mbetur Dhe Tre Pemë. E Sollën Në Mesnatë Eskavatorin. Nesër Nisin Sic Dinë Vetëm Ata. Germo E Mbill Beton…. !

Erjon Veliaj , ti i pari .. ! Meriton cdo natë te jetës tende nje eskavator që germon e zhurmon pafundësisht në dritaren e shtëpisë !