Friday , September 17 2021

Çpo ndodh me natyrën? Pas zjarrit, nisin reshjet e dëborës

Zjarret kanë kanë ‘mbërthyer’ botën nga SHBA në Turqi dhe më tej, duke u bërë tema kryesore aktuale në shumë vende të botës. Temperaturat e larta dhe mungesa e reshjeve kanë sjellë shpërthime vatrash, por ndërkohë në Brazil ndodh e kundërta.

Në Rio Grande do Sulk ka rënë borë madje ka ngrirë. Ky qytet ndodhet në jug të Brazilit dhe teksa në bregdet pushohet, po brenda të njëjtit vend bie edhe botë. Edhe pse qytetarët janë lumturuar nga bora, të tjerë kanë frikën e dëmtimit të prodhimeve bujqësore.